Lang niet iedereen wil in de randstand wonen. Ook in andere gebieden van Nederland kun je prachtig wonen en tóch alles in de buurt hebben. Emmen bijvoorbeeld een behoorlijk grote stad met alle voorzieningen die je nodig hebt. Toch kun je er heerlijk rustig wonen. Je kunt in het drukken maar gezellige centrum een huis zoeken of juist net buiten de stad waar je geniet van de rust. En het mooiste is dat de huizen er veel goedkoper zijn! Op Oostmakelaardij.nl vind je talloze verschillende huizen in Emmen en omgeving.

Huizen in Emmen

Emmen is een stad vlakbij de grens met Duitsland. Steeds meer mensen trekken richting deze omgeving omdat het er natuurlijk en rustig is, maar wel de voordelen van een grote stad heeft. Zo zijn er alle mogelijke medische voorzieningen, winkelcentra, entertainment en plezier en voorzieningen voor kinderen. Deze combinatie van alles in de buurt maar toch een natuurlijke en rustige omgeving, vind je op maar weinig plaatsen in Nederland. Vooral als je aan de rand van Emmen woont, profiteer je hiervan. Rondom Emmen zijn namelijk prachtige natuurgebieden waar wandelpaden en fietspaden dwars doorheen gaan.

Huizen in Duitsland

Vrijwel iedere makelaar in Emmen, zoals bijvoorbeeld Oostmakelaardij.nl beschikt tevens over een ruim aanbod aan huizen in Duitsland. Steeds meer Nederlanders besluiten namelijk net over de grens te gaan wonen omdat hier meer ruimte is én omdat het goedkoper is. Voor de prijs van een rijtjeshuis in Nederland, schaf je in Duitsland een volledig vrijstaande woning aan!