Wonen in Duitsland brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het leven daar over het algemeen een stuk voordeliger en de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij. Daarbij verschilt de Duitse taal niet veel van Nederlands, dus die heeft u zo onder de knie! Echter, het omzetten van ideeën naar praktijk is vaak wat lastiger dan gedacht. Oostmakelaardij.nl helpt daarom graag bij het zoeken – en krijgen – van een koophuis in Duitsland.

Er is genoeg keuze bij Oost Makelaardij, op de website vindt u een ruim aanbod aan woningen in Duitsland. Al ruim tien jaar zijn ze actief in dit land, waardoor er sprake is van een breed netwerk. De taal wordt uitstekend gesproken, dus mogelijke taalbarrières worden weggenomen. Heeft u interesse, maar weet u niet zo goed wat u kunt verwachten? Dan is een informatieavond aan te raden. Op zo een avond krijgt u voldoende informatie mee, zodat u rustig kunt nadenken over woningen kopen in Duitsland.

Bij het aanschaffen van een koopwoning hoort (vaak) ook een hypotheek. Dit is een lange verplichting en het is daarom belangrijk dat deze past bij uw wensen. Oost Makerlaardij werkt samen met onafhankelijke adviseurs die een goede aanbieding samenstellen. Er wordt samengewerkt met verschillende geldverstrekkers die zorgen voor een hypotheek op maat. Het is in veel gevallen zelfs mogelijk een financiering van 100% of meer van de koopsom te regelen.